Internationale congres asbestsectoren

Ruim twintig topsprekers en specialisten uit Europa, Amerika en Australië zullen in het bekende Krasnapolsky hotel op de Dam de nieuwste inzichten inzake asbest met u delen, vanuit verschillende sectoren. Het thema: Asbest & arbeid.

Een interessante dag met o.a een openingsspeech van drs. Boerenboom (Directeur Generaal Werk van het Ministerie SZW) en een Keynote Speech van de vermaarde Dr. Richard Lemen, voormalig vice-Surgeon General van de Verenigde Staten.

Let op: de voertaal tijdens het congres is engels

’s Middags zijn er drie verschillende sessies, waarvan de ‘Technische sessie’ van bijzondere interesse voor de VVTB-leden is. Daar zullen sprekers zijn die bijvoorbeeld Amerikaanse saneringstechnieken en baanbrekende Engelse innovaties zullen toelichten. Ruud Janssen van Asbestsanering Het Zuiden toont een bijzondere, zelf ontwikkelde techniek die zeker internationaal respect zal afdwingen. Sociale Partners zullen er ook bij zijn als spreker. Spaanse en Turkse specialisten zullen vertellen over de aanloopproblemen die zij in de asbestsaneringsbranche ervaren en wat zij aan hulp zoeken.

Bekijk het volledige programma

Korting leden VVTB

Toegangsprijs € 650,- ipv € 720,- exclusief diner. Voor een meerprijs van € 60,- kan u ook gebruik maken van een heerlijk diner in de prachtige wintertuin.

Aanmelden

Gebruik maken van dit aanbod? Stuur uw contactgegevens rechtstreeks naar yw@europeanasbestosforum.org o.v.v. VVTB